Sant Jordi Solidari

El passat 22 d’abril l’AFA va organitzar a l’escola la festa de Sant Jordi Solidari.

Es van muntar paradetes tant al pati com al carrer: Pintacares, Robòtica, Còmic, Karate, Bàsquet, Tir amb arc, Teatre, History time….També es van vendre llibres i roses i van fer castells amb els Castellers de Sta. Coloma.

Els alumnes socis de S4, van col·laborar tant en la preparació de manualitats per vendre com el mateix dia de la festa en el muntatge de les paradetes i gestió de les vendes, ja que tots els diners que es van recaptar, anàvem íntegrament destinats a aquests alumnes de S4, que van ajudar en a l’organització, pel seu viatge de Fi de curs. Han tingut una reacció molt positiva implicant-se en tot moment.

Volem agrair, per una banda la implicació de l’escola, direcció i tutors de S4 i d’altra banda als proveïdors de les coescolars, per la seva predisposició a participar en els tallers, des del primer moment: David Mañas, Feelsport, Kids&Us, Companyia nocturna, Eixos creativa, i als Castellers de Sta. Coloma per venir i donar un caire tradicional a la celebració.

Les famílies sòcies i no sòcies van passar una entretinguda tarda a la nostra escola, a més, l’AFA va obsequiar amb un petit berenar a tots/es els nen/es socis/es.

Per tancar la festa vam gaudir d’una Batukada, a càrrec del grup Tracututra, que ens va posar la pell de gallina a ritme de tambor, ballant i gaudint de l’espectacle.

Estem molt satisfets/es.

Hem de dir que ens feia m olta il·lusió poder tornar a compartir moments com aquests amb les famílies.

Gràcies a tots/es els que ho heu fet possible i especialment a les famílies de l’AFA perquè sense vosaltres no hagués tingut sentit.