Què fem?

L’activitat de la nostra associació es concreta en:

 • Diàleg amb la direcció de l’escola. Una vegada al mes, la Junta directiva és  reuneix amb la direcció de l’escola per tractar temes que preocupen als associats, s’intercanvien novetats i  propostes tant de les famílies com de  l’escola.
 • Suport i representació de les famílies dels alumnes en els dubtes i conflictes que puguin sorgir en la seva relació amb l’escola o amb els serveis i les activitats del mateix.
 • Participació en el Consell Escolar i en les seves comissions internes,  representant les postures i propostes dels pares dels alumnes de l’escola.
 • Realització d’activitats dirigides als alumnes de l’Escola
  Celebrem la castanyada, organitzem l’arribada del patge reial a la nostra escola i col·laborem en les activitats solidàries que organitza l’escola.
 • Organitzem activitats dirigides als pares i mares de l’AFA
  Són activitats en les quals els pares són els protagonistes. Organitzem sessions de ZUMBA, defensa personal o tallers de manualitats. Xerrades i conferències d’actualitat i amb diferents temàtiques.
 • Organitzem activitats coescolars
  Les nostres activitats són un compromís amb el Projecte Educatiu de l’Escola i les famílies per oferir un conjunt d’activitats que, més enllà de l’educació formal, complementin i enriqueixin la formació, estimulin i canalitzin la creativitat dels nostres fills. Volem que els nostres fills aprenguin i juguin, que acumulin coneixements, experiències i valors positius, per això les nostres activitats no són solament un lloc on perllongar artificialment la estància a l’escola.
 • Organitzem activitats dirigides a les famílies de l’AFA
  Són activitats obertes a la participació de tota la família, participem en el carnestoltes que organitza la nostra ciutat, organitzem tallers de manualitats i sortides en família. Amb un caràcter més festiu celebrem la diada de Sant Jordi donant la benvinguda a la primavera amb la Festa de la Primavera i finalitzem el curs amb la Trobada de Famílies de l’AFA.
 • Som un AFA solidària
  Col·laborem en diversos projectes solidaris juntament amb l’escola i al mateix temps ajudem al CENTRE RESIDENCIAL D’ACCIÓ EDUCATIVA Mare de Déu del Roser (Puig d’Olena)