AMPASoft

Benvolguts/Benvolgudes socis/sòcies,
Us informem d’un canvi important que ens hem plantejat des de la Junta de l’AFA donat el context en el que ens trobem en aquest moments arrel de la crisi de la Covid 19 i els canvi d’hàbits que pensem que són molt necessaris. Ens vam fer un plantejament i desprès de comparar diferents opcions vam prendre la decisió de contractar els serveis d’un programa informàtic de gestió per facilitar els tràmits de forma on-line i així evitar al màxim les visites presencials, i al mateix temps apostar per la digitalització de documents i prescindir de paper, lo qual ens beneficia per anar en la línia d’Escola Verda que promociona, creiem que molt encertadament, la nostra
escola.
El programa que hem contractat s’anomena Ampasoft, el link per accedir-hi és https://afafedacsc.ampasoft.net .
Properament rebreu als vostres correus electrònics que teniu notificats un correu per crear el vostre usuari i contrasenya per accedir a la nova plataforma de gestió de l’AFA. Des d’allí podreu veure les vostres dades, activitats en les que participen els vostres fills, etcètera.
Us demanem que per primer cop entreu i comproveu les vostres dades. Durant el procés em detectat que hi ha famílies de les que ens falten dades i són necessàries. Si detecteu alguna dada que s’ha d’actualitzar necessitem que ens envieu un correu electrònic a l’adreça confirmaciodades@afafedacsc.org.
També demanem que si alguna família no rep el correu amb les claus d’accés ens ho comuniqui per solucionar-ho.
Esperem que aquesta eina ens faciliti les coses a tots, i que us sigui d’utilitat. Aprofitem per recordar-vos que el pagament de les quotes de soci d’aquest any es passarà pel banc a principi de desembre.
Us enviem una afectuosa salutació.
Junta Directiva AFA Fedac SC